Prickigabandet

Prickiga bandet startades januari 2010 då jag under mitt projektarbete ville hjälpa hjälpa vanvårdade katter och hundar. Initiativet uppmärksammades i Örebros lokaltv under två veckors tid samt i tidningen Nerikes Allehanda på två helsidor. Från januari till slutet på april så lyckades jag skramla ihop 2940kr på dessa handgjorda band och med alla insamlingar samt en konsert jag anordnade fick vi ihop totalt 15880kr! Jag överlämnade 7940kr till Hundstallet som gav nästan 38 vårddygn! De andra 7940kr skänktes till Spinnhuset i Hallsberg som investerade i en utegård så katterna fick gå ut och in bäst de ville! Tack alla som gjorde detta möjligt!
 
Den 12/3 2018 skickades det en ny summa till Hundstallet! Tillsammans vid Hundklimpens hemsida samlade vi ihop 1000kr, vilket motsvarar ca 3,5 dygn hos för en hund hos Hundstallet. Tack alla ni som var med och bidrog!

Nu är de till försäljning igen! ALLA inkomster går till att hjälpa vanvårdade och hemlösa hundar - i Spanien! Hundklimpen är med och stöttar BFF Strays arbete att omplacera hundar på ett reko sätt. När BFF Strays hämtar hem hundarna gör de detta med en skåpbil, denna skåpbil fyller de med förnödenheter innan de beger sig till Spanien, allt för att hundarna som lämnas kvar i dödshägnen ska få det lite lite bättre. Hundarna som kommer till Sverige har flera jourhem som finns där för att stötta om något oväntat sker, genomtänkt med andra ord. Allt arbete sker dessutom helt ideelt.
 

Prickigt band 20kr/st 
Om banden ska skickas +9kr (ett frimärke klarar 14 band).
Avrundning uppåt går såklart bra, meddela detta via mail. 
Endast swish eller kontant betalning!
 

Insamlat just nu:
 
Maila till beatricepettersson@gmail.com om du vill vara med och bidra genom att köpa ett band eller bara skänka en slant! 

Bandet står för samma budskap som tidigare, men jag uppskattar såklart om någon vill driva initiativet vidare och fokusera på katter
- Tills dess hjälper vi hundarna!)