Prickigabandet

Prickiga bandet startades januari 2010 då jag under mitt projektarbete ville hjälpa hjälpa vanvårdade katter och hundar. Initiativet uppmärksammades i Örebros lokaltv under två veckors tid samt i tidningen Nerikes Allehanda på två helsidor. Från januari till slutet på april så lyckades jag skramla ihop 2940kr på dessa handgjorda band och med alla insamlingar samt en konsert jag anordnade fick vi ihop totalt 15880kr! Jag överlämnade 7940kr till Hundstallet som gav nästan 38 vårddygn! De andra 7940kr skänktes till Spinnhuset i Hallsberg som investerade i en utegård så katterna fick gå ut och in bäst de ville! Tack alla som gjorde detta möjligt!
 
Den 12/3 2018 skickades det en ny summa till Hundstallet! Tillsammans vid Hundklimpens hemsida samlade vi ihop 1000kr, vilket motsvarar ca 3,5 dygn hos för en hund hos Hundstallet. Tack alla ni som var med och bidrog!

Nu är de till försäljning igen!
Du väljer vart du vill att pengarna ska skänkas: ALLA inkomster går till att hjälpa vanvårdade och hemlösa hundar - i Spanien och/eller till hemlösa hundar hemma i Sverige hos Hundstallet! 

Hundstallet finns på tre platser i Sverige. Åkeshov, Stockholm och Alingsås samt utanför Staffanstorp i Skåne. De gör ett fantastiskt fint arbete med att hjälpa hundar här på plats i Sverige. Ibland somnar husse och matte in i oväntat, eller så uppstår problem som gör att man inte kan ha sin hund kvar - saker sker som vi helt enkelt inte kan rå för. Att kunna vara med och stötta en sån här fin organisation är fantastiskt roligt!
 

Prickigt band 20kr/st 
Om banden ska skickas +9kr (ett frimärke klarar 14 band).
Avrundning uppåt går såklart bra, meddela detta via mail. 
Endast swish eller kontant betalning!
 

BFF Strays insamlat just nu:
193kr
Hundstallet insamlat just nu:
373kr
 
Maila till Hundklimpen@gmail.com om du vill vara med och bidra genom att köpa ett band eller bara skänka en slant! 

Bandet står för samma budskap som tidigare, men jag uppskattar såklart om någon vill driva initiativet vidare och fokusera på katter
- Tills dess hjälper vi hundarna!)


Personer som köpt Prickigabandet 2021:

Evelina Ekstrand, Malmö 
Sandra Nyberg, Grums 
Ellen Huzelius, Frövi 
Lisa Olsson, Örebro 
Alexandra Tolfsson, Borås 
Veronica Engqvist, Ulricehamn 
Amanda Nilsson, Överkalix 
Emma Dysholm, Pite