Prickigabandet

Prickiga bandet startades januari 2010 då jag under mitt projektarbete ville hjälpa hjälpa vanvårdade katter och hundar. Initiativet uppmärksammades i Örebros lokaltv under två veckors tid samt i tidningen Nerikes Allehanda på två helsidor. Från januari till slutet på april så lyckades jag skramla ihop 2940kr på dessa handgjorda band och med alla insamlingar samt en konsert jag anordnade fick vi ihop totalt 15880kr! Jag överlämnade 7940kr till Hundstallet som gav nästan 38 vårddygn! De andra 7940kr skänktes till Spinnhuset i Hallsberg som investerade i en utegård så katterna fick gå ut och in bäst de ville! 
 
Nu är de till försäljning igen! ALLA inkomster går till att hjälpa vanvårdade och hemlösa hundar! Alltså inte som sist då de även gick till katter. Jag har valt att skala ned för att underlätta kollen på ekonomin. Med tre jobb och studier vill jag inte att något ska gå fel. Bandet står dock för samma budskap och jag uppskattar såklart om någon mer vill driva initiativet vidare och fokusera på katter - Tills dess hjälper vi hundarna!)
 

Prickigt band 20kr/st 
Om banden ska skickas +8kr (ett frimärke klarar 14 band)
Avrundning uppåt går såklart bra, meddela detta via mail.


Endast swish eller kontant betalning! Pengarna går till vårddygn vilket kostar 295kr. Med vårddygn innebär veterinärkostnader, mat, omsorg m.m.
 

§§ VI HAR NU SAMLAT IHOP 900 kr! §§
 
Maila till beatricepettersson@gmail.com om du vill vara med och bidra genom att köpa ett band eller bara skänka en slant!