Föreläsningar


Efter alla utbildningar, kurser och föreläsningar jag har gått sitter jag på en del kunskap om hundars språk och signaler. Språk och signaler är vad som lockar mig mest inom hundvärlden, jag har ett driv om att veta mer om hur hunden tänker, hur vi kan kommunicera och effektivisera vår träning och kommunikation.

Valpfeber
Ska ni skaffa valp? Eller vill barnen ha valp men de behöver förstå ansvaret? Har sambon ingen erfarenhet av hund och du vill locka in personen i hundvärlden? Denna föreläsning ger dig information om det mesta under första valptiden!
Datum:
kr/deltagare

Hundspråk & signaler
Kan hundar skämmas? Vad betyder en ragg längst ryggen? Är hunden verkligen trött när den gäspar? Här pratar vi om lugnande signaler, stress och skillnaden mellan varg och hund.
Datum:
kr/deltagare

Belöning & Störning
Vad är egentligen en bra belöning? När är en belöning bra? Varför måste jag byta träningsplatser, skapa nya hinder och hur får jag idéer till störningar? Belöningar och störningar är vår största utmaning, men varför lägger vi egentligen så lite tid på det? Här är det en föreläsning/workshop som innefattar a och o!
Datum:
kr/deltagare