Grundkurs/Unghundskurs
 

Grundkursen/Unghundskursen är för dig som har en hund över 6 månader. Du behöver inte ha gått några tidigare kurser för att medverka i denna. Din hund ska ha fått sin 12-veckorsspruta, eller om den har åldern inne, 1-års-sprutan.
 

Efter denna kurs kommer du känna att du kan lita mer på din hund. Du kommer ha fått övningar där ni kan förbättra era inkallningar och hundens intresse av att gå vid din sida. Positionerna sitt, ligg och stå kommer ha blivit uthållighetstränade genom störningar och förstärkta med snälla och positiva träningsmetoder. Du kommer uppleva att din hund kan hantera sina instinkter bättre och du kommer känna att du har verktyg för att kunna hjälpa din hund att hantera hundmöten på ett lugnare sätt. På teorin som är inbäddad i praktiken kommer vi ha pratat om kloklippning där jag delat med mig om mina bästa tips från mitt andra jobb på Bra Zoo. Vi kommer ha pratat om hundspråk och analyserat de kommandon vi använder till våra hundar liksom att vi såklart kommer ha granskat hundens belöningar och ströningar för att bättre lyckas med er träning.


Hos Hundklimpen har du alltid ett digitalt kurshäfte här på hemsidan. Perfekt då det är mindre risk att glömma övningar och ger er möjlighet att vara fullt närvarande under kursen. Dessutom är det bättre för miljön än papper men också smidigt om ni inte kan komma men ändå vill se vad vi jobbat på. 
 
Kursstart 2021: Planerad start mars 2021 Privatlektioner som paketpris - klicka här!)
Tillfällen: 7 tillfällen á 1 h.
Antal totala deltagare: Max 7
Kostnad: 1550kr*. 
Var: Karl Johan parken (Vid Ica Ekershallen, se bild längst ner), ett tillfälle kan vara ca 1 km från Marieberg köpcentrum, Rangeltorp 317 då Hundklimpen nu har en inhägnad träningplan.
Anmälan: hundklimpen@gmail.com
*Läs anmälningsvillkor här!


GPS
WGS84: N 59° 16.4703', E 15° 12.4505'
Decimal: 59.2745, 15.2075