NYHET! 
Härligare hundmöten

 

Äntligen kan du få min hjälp, oavsett var i Sverige du bor! Denna workshops-föreläsning passar dig som har en hund som har det kämpigt med hundmöten! Den passar även dig som är medveten om att du har en valp av ras som kanske har större benägenhet att få problem med hundmöten i framtiden!

I denna föreläsning delar jag med mig om tips och råd kring hur jag jobbar kring kämpiga hundmöten! Föreläsningen är pedagogisk uppbyggd för att matte och husse ska få träningsglädjen tillbaka igen! Det är just det som jag upplever är orsaken till att många söker hjälp: man har slut på idéer, orken är slut och glädjen har försvunnit. För även om man älskar sin hund något så oändligt - så skapar vetskapen om att det snart är dags för hundpromenad mest ångest. Låt mig få ändra på det! 

Du möter personer med samma problem på nätet i en sluten Facebookgrupp! Du har chans att ställa alla dina frågor, anonymt eller direkt i liven. Lyssna på föreläsningen och gå sedan taggad ut på en promenad med fokus på att hitta hundar istället för att undvika dom! 

- Vad tänker alla som möter oss på promenaden egentligen?
- Hur ska jag göra för att träningen ska gå framåt?
- Hur gör jag när hunden låser sig?
- När är det egentligen en träningssituation?
- Varför biter hunden m-i-g när vi får möten?
- Det går bra för de andra i familjen, men inte för mig?
- Hur kan jag hjälpa min hund?
- Varför blev det såhär?
- Det går bra i stan, men inte hemma?
- Det går ju bra med vissa hundar?
- Den reagerar ju på långt avstånd redan?
- Vilken utrustning bör jag ha?


Förtur till kursen? Signa upp dig här!
 

Datum: Söndagen den 26/6 kl. 11.00-ca 13.00 beroende på antal frågor
Var: Facebook live, du bjuds in i en Facebookgrupp efter mottagen betalning
Anmälan: Hundklimpen@gmail.com
Kostnad: 890kr/person

Här sker inga koppelryck, inga skrik eller andra obehagliga saker såsom helstrypshalsband för hunden. Jag ger dig schyssta men enkla verktyg - du har tiden och tålamodet!