Valpkurs
 

Valpkurs är för dig med hund mellan 3-6 månader. Valpen ska ha fått sin 12-veckors-spruta för att delta.
 
Med hjälp av modern forskning och snälla träningsmetoder kommer du efter kursstart uppleva att du känner din valp på en helt ny nivå. Du kommer ha lärt din hund sitt, ligg och stå och ha verktygen för att få din hund att stanna kvar i positionen du bett om. Likaså kommer du ha fått prova på övningar där du ökar hundens lust att komma på inkallning och stanna kvar hos dig, vi kommer också ha ökat hundens intresse för att gå vid din sida och minska risken för koppeldragande.

På teorin som är inbäddad i praktiken pratar vi om kloklippning där jag delar med mig om mina bästa tips från mitt tidigare jobb. Vi pratar även om hundspråk, flera olika sjukdomar, hur du kan hjälpa din hund vid hundmöten samt hur du kan jobba med belöningar på smartast sätt.

Hos Hundklimpen har du alltid ett digitalt kurshäfte! 
Perfekt då det är mindre risk att glömma övningar och ger er möjlighet att vara fullt närvarande under kursen! Dessutom är det bättre för miljön än papper, men också smidigt om ni inte kan komma men ändå vill se vad ni ska träna på till nästa tillfälle!
 
Kursstart 2022: Datum släpps vecka 2 - Skriv upp dig för kommande kurssläpp här!
 
Privatlektioner som paketpris istället? klicka här!)
   

Tillfällen: 7 tillfällen á ca 1 timma
Kostad: 1550kr*
Totalt antal deltagare: Max 7 hundar**
Var: Karl Johan parken tillfälle 1-6, tillfälle 7 ca 1 km från Marieberg köpcentrum, Rangeltorp 317 där Hundklimpen har en inhägnad träningplan. Se kartor nedan!  All verksamhet sker utomhus!
Anmälan: hundklimpen@gmail.com  
Läs anmälningsvillkor här!

* En anmälningsavgift på 300 kr betalas inte tillbaka om du inte kan medverka på kursen. Resterande kursavgift betalas inte tillbaka om du påbörjat kursen. Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.

** Endast två deltagare/hund på grund av hur de allmänna rekommendationerna ser ut för tillfället! Vill ni vara tre eller fler? Maila mig! Du har dock ett digitalt kurshäfte, så alla i familjen kan läsa om övningarna liksom teorin där. 

Karta över Karl Johan parken, tillfälle 1-6


GPS
WGS84: N 59° 16.4703', E 15° 12.4505'
Decimal: 59.2745, 15.2075

Karta över Hundklimpens träningsplan, tillfälle 7


GPS
WGS84: N 59° 12.9899', E 15° 8.1333'
Decimal: 59.2165, 15.1356