Kombinerad valpkurs/unghundskurs - inomhus
 

Kursen hålls i Hackvad hundhall! Denna kurs är för dig som har en hund över 3 månader och vars hund inte har gått valpkurs eller grundkurs hos Hundklimpen. Du behöver inte ha gått några tidigare kurser för att medverka i denna. Din hund ska ha fått sin 12-veckorsspruta, eller om den har åldern inne, 1-års-sprutan, för att få delta.
 

Under denna kurs jobbar vi med grunderna i inkallning, stadga i de olika positionerna sitt, ligg och stå och bygger upp värdet för hunden att gå vid vår sida utan att dra i kopplet. Vi jobbar med snälla och positiva träningsmetoder så att både du och hunden tycker det är roligt att lära er! När hundarna vilar mellan övningarna försöker vi baka in lite teori utifrån era önskemål!

Är din hund väldigt skällig på andra hundar och tycker det är tufft med hundmöten? Då rekommenderar jag er att gå en kurs vid min träningsplan längre fram istället, just eftersom jag kan erbjuda mer avstånd samt synskydd så hunden inte behöver titta på de andra hundarna under hela lektionen. Är hunden i mycket hög stress kommer kursen ta mer än vad den ger, vilket är lätt hänt när vi är i en hall där hunden inte känner att den får tillräckligt med avstånd till andra.

Denna kurs har digitalt kurshäfte under kursens gång!

  • Mindre risk att glömma övningar & teori
  • Ger er möjlighet att vara fullt närvarande när vi ses
  • Bättre för miljön än papper
  • Om du är bortrest eller sjuk kan du hänga med ändå


Kursstart 2024:

  Grupp A) Inomhuskurs - full!
Söndagen den 4/2 kl. 13.40-14.40
Söndagen den 11/2 kl. 13.40-14.40
Söndagen den 18/2 kl. 13.40-14.40
Söndagen den 25/2 kl. 13.40-14.40
Söndagen den 3/3 kl. 13.40-14.40

Skriv upp dig HÄR för att bli meddelad vid nästa kurssläpp!


Tillfällen: 5 tillfällen á 1 h.
Kostnad: 1990kr
Totalt antal deltagare: Max 6 hundar
Var: Hackvad hundhall
Övrig info: Kurshäfte online under kursens gång. Högtalare används under kursen. Se tidigare kursdeltagares utvärderingar längre ned.
Anmälan: Hundklimpen@gmail.com (Skriv Grund/valp A/B i din rubrik)
Läs anmälningsvillkor här!

Utvärderingar valpkurs


50% uppger att kursen överträffade deras förväntningar
50% uppger att kursen var som de förväntade sig


"Allt var lungt, trevligt och anpassat för varje individ. Varje steg förklarades tydligt, med små bra instruktioner fick vi hjälp att klara uppgifterna! Superbra med läxor och hemmauppgifter. Privata hemsidan med inloggning var kanonbra för en som har svårt att komma ihåg allt! Du är superduktig! Och genuint intresserad för dom fyrbenta men också deras mattar/hussar. Tack snälla!"

"Varit väldigt pedagogisk, väldigt bra förklaringar till varför vi gjort varje moment och hur man kan använda det i vardagen. Varit både bredare och djupare kunskap än jag hade förväntat mig!"

"Uppskattat ditt bemötande och motivation till att svara på frågor som uppstått under tidens gång, även om det inte handlat om det som kursen fokuserat på."


"Många olika verktyg för att bättre lära känna vår valp. Samtidigt som vi fick många tips som vi hade önskat att vi fått med vår äldre hund när vi var på valpkurs som vi fått kämpa med i efterhand då vi inte tänkte på det från början, till exempel stadga."

"Så himla nöjd! Du är så duktig och jag är tacksam över att du anpassade varje övning till hur varje hund låg i utvecklingen, alltså att det fanns flera sätt att utveckla varje övning så att alla hundar fick det som krävde!"

* En anmälningsavgift på 300 kr betalas inte tillbaka om du inte kan medverka på kursen. Resterande kursavgift betalas inte tillbaka om du påbörjat kursen. Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.