Villkor för privatträning

Efter avslutad privatlektion sker betalningen på plats med Swish.

För att ta del av paketpriset behöver kostnaden betalas på första tillfället, tiderna kan däremot bokas in allt eftersom när ni känner att ni behöver ytterligare hjälp. Timmarna ska dock ha förbrukats inom 12 månader från betaldatum, efter 12 månader brinner timmarna inne. 

Dyker du inte upp på avtalad tid debiteras du 100kr.*

Avbokning sker senast 24 h innan bokat tillfälle för att undvika avgift på 100kr.**

*/**En avgift tas ut eftersom efterfrågan på tider är stor men möjligheten för mig att hitta en ersättare på så kort tid är mycket liten. 

Villkor för kurs

Du anses som anmäld när du skickat in kursanmälan via hemsidan och fått ett mail där det står att du fått en plats på kursen. Du får ett bekräftelsemejl i samband med anmälan där det står hur du betalar in din kursavgift. 

Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan. Som bekräftelse räknas det automatiska svarsmejlet du får när du skickar in din avanmälan via mail. Får jag din avbokning senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan så har du rätt att få tillbaka kursavgiften. Detta gäller dock inte om du påbörjat kursen. Har du påbörjat kursen räknas det som att du avstått från ångerrätten. Då ska full kursavgift erläggas oavsett anledning till avhopp.

Får du förhinder efter den tiden att avbokning slutat gälla, kan du naturligtvis själv sälja din kursplats vidare till en annan deltagare. Vanligtvis har jag folk i kö på kurser och kan eventuellt hjälpa dig att sälja din plats.

Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.

Villkor för föreläsning

Anmälan är bindande och du anses anmäld när du skickat iväg din anmälan. Får du förhinder kan du sälja din åhörarplats, detta sker dock på egen hand.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan. Som bekräftelse räknas det automatiska svarsmejlet du får när du skickar in din avanmälan via mail. Får jag din avbokning senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan så har du rätt att få tillbaka anmälningsvgiften.