Kloklippning
 

Kanske vill du få hjälp att lära din hund att bli bekväm vid kloklippning, eller så vill du själv bli bekväm med att klippa svarta klor. Du kanske har sett tips på nätet men känner dig ändå inte helt säker på hur man ska göra, eller så kanske du snarare är rädd att klippa för djupt. Oavsett om du klippt klor hos mig förut via mitt tidigare jobb eller vill börja nu - så är du varmt välkommen!

Hos mig kan ditt djur känna sig trygg! 
Jag utgår från vad hunden själv väljer, dvs. vill hunden sitta, ligga eller stå så anpassar jag mig efter hunden. Hunden kan stå på antingen trimbord eller golv beroende på individ. Målet är att göra hunden trygg och mer bekväm! Jag utför alltså inte en tvångsgenomklippning på aggressiva/livrädda hundar för att klorna blivit akut långa och hunden måste klippas ner samma dag, då är det bättre att vända sig till veterinär för lugnande och kloklippning för sedan återkomma till mig för en träningsplan. Kaniner och marsvin klipps på trimbord, så stressfritt och lugnt som möjligt.

Du kan även få min hjälp på Sellvens smådjursklinik.
Jag finns där mån-tors kl. 8-15 och fredagar kl. 8-12, det bokas via telefon på 019-29 10 01 (det går att pata in på telsvar så ringer jag när jag är där). Hos dom kostar kloklippning 209kr, vid sedering tillkommer det en avgift.

Kloklippning erbjuds på hund, kanin & marsvin på Tulegatan 3:
För bokning: På Tulegatan endast befintliga klippkunder, maila för kontakt!

Kloklippning kan du dock boka hos mig via Sellvens smådjursklinik:
Mån-tors 8-15 (OBS: från 209kr)
(Även injektionerna Librela, Cytopoint och Cartrophen)


Tid: Priser avser 20 minuter, meddela i bokningen om hunden har det kämpigt.
Kostnad engångs: Hund 149:-/20 min, kanin/marsvin 90kr.
Kostnad klippkort: 10ggr för 1100kr, om du vill så kan kortet sparas hos mig.
Utkörningsavgift: Just nu har jag tyvärr inte möjlighet att göra utkörningar för kloklippning.


GPS
WGS84: N 59° 16.5008', E 15° 12.6163'
Decimal: 59.275, 15.2103