Villkor för privatträning

Efter avslutad privatlektion sker betalningen på plats med Swish.

För att ta del av paketpriset behöver kostnaden betalas på första tillfället, tiderna kan däremot bokas in allt eftersom när ni känner att ni behöver ytterligare hjälp. Timmarna ska dock ha förbrukats inom 12 månader från betaldatum, efter 12 månader brinner timmarna inne. 

Dyker du inte upp på avtalad tid debiteras du 100kr.*

Avbokning sker senast 24 h innan bokat tillfälle för att undvika avgift på 100kr.**

*/**En avgift tas ut eftersom efterfrågan på tider är stor men möjligheten för mig att hitta en ersättare på så kort tid är mycket liten. 

Villkor för kurs

Du anses som anmäld när du får ett bekräftelsemejl i samband med anmälan där det står att du fått din plats.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan. Som bekräftelse räknas det automatiska svarsmejlet du får när du skickar in din avanmälan via mail. Får jag din avbokning senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan så har du rätt att få tillbaka hela kursavgiften. Detta gäller dock inte om du påbörjat kursen eller om dessa 14 dagar har passerat. Har du påbörjat kursen räknas det som att du avstått från ångerrätten, då ska full kursavgift erläggas oavsett anledning till avhopp. Avbokar du din plats efter att 14 dagar passerat tas en anmälningsavgift/administrativ kostnad på 300 kr ut utav kursavgiften och du återfår då resterande kursbelopp. 

Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.

Corona: Om det införs begränsningar som försvårar för Hundklimpen att hålla kurs i utomhusmiljö så kommer kursen att baseras online. Där kommer jag att filma övningar samt beskriva så utförligt som möjligt hur övningarna ska gå till, du kommer ha möjlighet att filma din hund/dig och din hund och visa för att få respons. Det kommer ske i en sluten grupp på Facebook och du kommer få mail när nytt material finns att tillgå, allt för att det inte ska försvinna i vardagen. Har du inte Facebook kommer andra hjälpmedel användas. Du kommer likaså kunna ställa frågor över Zoom/Facebook live. Jag hoppas dessa åtgärder inte ska behövas, men om det blir nödvändigt så kommer det tyvärr att bli så. Tack för att ni stöttar en lokal småföretagare!

Villkor för föreläsning

Anmälan är bindande och du anses anmäld när du skickat iväg din anmälan. Får du förhinder kan du sälja din åhörarplats, detta sker dock på egen hand.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan. Som bekräftelse räknas det automatiska svarsmejlet du får när du skickar in din avanmälan via mail. Får jag din avbokning senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan så har du rätt att få tillbaka anmälningsvgiften.