Utvärderingar från kunder

Kurser

"Det finns nog inget jag saknar hos dig som instruktör"

"Jag har lärt mig mycket som jag ej visste eller kunde tidigare"

"Jag tycker du är jättebra som instruktör, pedagogisk och rolig"

"Bra övningar, lättförstårligt"

"Jag har lärt mig mycket om hundens beteende, som ras, egenskap o.s.v."

"Fått bättre kontakt mellan mig och hunden"

"Vill absolut ha en till kurs med dig!" 

"Jag har fått nya kunskaper som jag tycker är bra och viktiga. De flesta är helt nya för mig. Även hur jag ska göra för att hunden ska tycka det är roligt att vara med mig t.e.x. komma på inkallning"
 

Privatlektioner

"Vi tyckte det kändes jättebra när du var här, du är lugn, säker och pedagogisk, inte massa pekpinnar utan sunt förnuft"

"Tack snälla för alla råd, vi har varit i parken och prövat på lite av dina idéer. Bara att köra på. Kul att träffas!"

"Men då kan jag ju passa på att säga att du är världens härligaste instruktör!! Du är såå rolig och lyssna på så här kommer vi lära oss mycket"
 

Utvärdering från en privat rallylydadskurs

"Rolig kurs som blev en tankenöt för både mig och min hund. Det hela bidrog även till att vi fick bättre kontakt vid promenader, märkte en ganska tydlig skillnad redan efter första kurstillfället. 

Jag tycker kursen var bra upplagd, att vi gick igenom lagom antal skyltar/gång och att de kom i bra ordning. Positivt att banor byggdes ut varje tillfälle, det gör att man inte glömmer de skyltar som gåtts igenom, dessutom får man utvärdera sig själv, om vi båda kom ihåg vilket moment som skulle genomföras. Beatrice peppade oss när jag själv tappade tron på att det skulle gå att genomföra en bana.

Första tillfället var Frans överallt utom vid min sida, han hoppade, luktade på blommor och funderade över livet. Jag började då tvivla på om det skulle funka över huvud taget. Beatrice gav inte upp, och då fortsatte jag att kämpa och se så bra det blev! Kom med bra tips som man kan ta med sig hem, som gör att man tränar moment under promenader, gör både promenader och träning roligare. Ett bra sätt att aktivera sin hund och förbättra kontakten. Kanonkurs!"

Emelie Pålman

Sociala medier

Läs blogginlägg av Mallasalster genom att klicka på bilden!