Kloklippning
 

Kanske vill du få hjälp att lära din hund att bli bekväm vid kloklippning, eller så vill du själv bli bekväm med att klippa svarta klor. Du kanske har sett tips på nätet men känner dig ändå inte helt säker på hur man ska göra, eller så kanske du snarare är rädd att klippa för djupt. Oavsett om du klippt klor hos mig förut via mitt tidigare jobb eller vill börja nu - så är du varmt välkommen!

Hos mig kan ditt djur känna sig trygg! 
Jag utgår från vad hunden själv väljer, dvs. vill hunden sitta, ligga eller stå så anpassar jag mig efter hunden. Hunden kan stå på antingen trimbord eller golv beroende på individ. Målet är att göra hunden trygg och mer bekväm! Jag utför alltså inte en tvångsgenomklippning på aggressiva/livrädda hundar för att klorna blivit akut långa och hunden måste klippas ner samma dag, då är det bättre att vända sig till veterinär för lugnande och kloklippning för sedan återkomma till mig för en träningsplan. Kaniner och marsvin klipps på trimbord, så stressfritt och lugnt som möjligt.


Kloklippning erbjuds på hund, kanin & marsvin
Var: Tulegatan 3 eller hos er - så stressfritt som möjligt!
För bokning: Hundklimpen@gmail.com
Kostnad engångs: Hund 130:-/tillfälle, kanin/marsvin 90kr.
Kostnad klippkort: 10ggr för 999kr, om du vill så kan kortet sparas hos mig för din enkelhet. Du slipper hålla koll på ditt klippkort och kan fokusera på annat!
Utkörningsavgift: 70kr för första milen, därefter 20kr per påbörjad mil.


GPS
WGS84: N 59° 16.5008', E 15° 12.6163'
Decimal: 59.275, 15.2103