Privatträning


Ibland är det bara så att man fastnat. Man tar sig inte vidare, kanske finns orken där - kanske har orken tagit slut. Oavsett hjälper jag er gärna!

Jag anlitas mest för problematik vid hundmöten samt rallylydnad, men även inom viltspår och nosework! Jag brinner för att göra hundmöten roligare, lättare och logiska - för både dig och din hund! Lika mycket gillar jag att nörda detaljer i rallylydnaden! Det går såklart utmärkt att forma upplägget precis så som du själv vill, dessutom har du ett år på dig att nyttja tillfällena! Kanske vill du köra ett paket på tre tillfällen och testa rallylydnad, viltspår och få tips kring koppelgående? Du kan ju välja innehåll allt eftersom, då alla tillfällen inte behöver bokas samtidigt!

Jag är utbildad:
Rallylydnadsinstruktör nybörjarklass-mästarklass
Viltspårsinstruktör
Personspårsinstruktör
Mixxainstruktör
Allmänlydnadsinstruktör
Pågående utbildning till agilityinstruktör
Hundmassör
Canineopat (fysioterapeut på hund)
Djurvårdare på nivå 2


Kostnad:
5 tillfällen á 1 h  3175 kr (ord.pris 3475kr) 
3 tillfällen á 1h  1885kr  (ord.pris 2085kr)
1 tillfälle   á 1 h  695kr
Läs villkor här

Tider:
Maila vid intresse!
Nyhet - nu finns även telefonrådgivning!

Swishnummer: 
123 054 58 55, Hundklimpen
Märk betalningen med "PL + din hunds namn" efter avslutad lektion

Karl Johan parken - främst för hundmöten!
Jag håller de flesta privatlektionerna i denna park eftersom platsen bjuder på många störningar från allt ifrån cyklar, hundar, bilar och barn. Har du en hund som tycker det är jobbigt med dessa störningar kommer du få verktyg för att din hund ska tycka miljön är mer behaglig. Är det första gången vi ses är dock träningsplanen att föredra. Karta finns längre ner på sidan.

Inhägnad träningsplan - rallylydnad, viltspår eller inkallning!
Ca 1,5 km från Marieberg köpcentrum har jag en inhägnad träningsplan. Det är superlätt att hitta hit och parkering är inga problem. Denna plats är perfekt om du vill träna inkallning, rallylydnad eller agility (inga balanshinder). Hitta hit.

Privatträning hemma - ensamträning eller problem som bara finns hemma!
För varje hembesök läggs det på 100kr i utkörningsavgift. Denna avgift gäller för 1 mils bilfärd utgått från Skeppsta 360, 705 94 i Örebro via Google Maps, för varje ny påbörjad mil läggs det på ytterligare 30kr. Gäller exkl. paketpris och tillfälle på en timma.

Digital sammanfattning - alltid! 
Efter avslutad privatlektion får du alltid ett mail med sammanfattning om vad vi gått igenom under privatlektionen. Dels för att minnet är kort men bra, men också för att du ska kunna fokusera på att vara närvarande när vi ses. Denna lösning gör också att du lätt kan uppdatera dig om vad vi sagt de dagar det känns tungt hemma eller om du blir osäker. Det här är, vad jag vet, unikt för Hundklimpen i Örebro och ingår i priset på varje privatlektion.


Boka tid via:
Hundklimpen@gmail.com
(Märk ditt mail med "Privatlektion")


 

Karta över Karl Johan parken 

Karta över Hundklimpens träningsplan

Kommentarer från privatlektioner:


"Det är vi som ska tacka, blir så peppad av duktig instruktör med rätt inställning till hundträning."

"Vi tyckte det kändes jättebra när du var här, du är lugn, säker och pedagogisk, inte massa pekpinnar utan sunt förnuft"

"Hej Bea,
Ett stort TACK för bra support! Det känns så skoj med dina fina och väl genomtänkta tips du ger oss.
Ha det gott och så syns vi förhoppningsvis inom kort.
Kvällshälsningar
Maria"

"Men då kan jag ju passa på att säga att du är världens härligaste instruktör!! Du är såå rolig och lyssna på så här kommer vi lära oss mycket"

Du kan läsa fler recensioner här!