Privatträning


Ibland är det bara så att man fastnat. Man tar sig inte vidare, kanske finns orken där - kanske har orken tagit slut och man behöver någon som kan byta ut den mot pepp istället. Är det så att ni har ni fastnat någonstans, har en ständig dragkamp eller vill du ha hjälp av någon som agerar figurant/förbereder banor? Jag hjälper er gärna!

Saker jag anlitas mest för i privatträning:
Hundmötesproblematik, koppelgående, ensamträning & viltspårträning


5 tillfällen á 1 h  2600 kr (ord.pris 2750kr) 
3 tillfällen á 1h  1600kr  (ord.pris 1650kr)
1 tillfälle   á 1 h  550kr
Läs villkor här
Lediga tider längre ner på sidan!

Karl Johan parken - främst för hundmöten!
Jag håller de flesta privatlektionerna i denna park eftersom platsen bjuder på många störningar från allt ifrån cyklar, hundar, bilar och barn. Har du en hund som tycker det är jobbigt med dessa störningar kommer du få verktyg för att din hund ska tycka miljön är mer behaglig. Karta finns längre ner på sidan.

Inhägnad träningsplan - vall, rallylydnad, agility eller inkallning!
Ca 1,5 km från Marieberg köpcentrum har jag en inhägnad träningsplan. Det är superlätt att hitta hit och parkering är inga problem. Denna plats är perfekt om du vill träna inkallning, rallylydnad eller agility (några hinder finns). Planen är inte öppen för fri träning, utan enbart för privatlektioner eller kurs via Hundklimpen. Karta finns längre ner på sidan.

Privatträning hemma?
För varje hembesök läggs det på 70kr i utkörningsavgift. Denna avgift gäller för 1 mils bilfärd utgått från Tulegatan 3 i Örebro via Google Maps, för varje ny påbörjad mil läggs det på ytterligare 20kr. Gäller exkl. paketpris och tillfälle på en timma.

Digital sammanfattning - alltid! 
Efter avslutad privatlektion får du alltid ett mail med sammanfattning om vad vi gått igenom under privatlektionen. Dels för att minnet är kort men bra, men också för att du ska kunna fokusera på att vara närvarande när vi ses. Denna lösning gör också att du lätt kan uppdatera dig om vad vi sagt de dagar det känns tungt hemma eller om du blir osäker. Det här är, vad jag vet, unikt för Hundklimpen i Örebro och ingår i priset på varje privatlektion.

Tider:
Dessa tider är utanför kurstid, så maila förslag på dagar och tider som du kan ses så ska vi kunna finna en tid som passar! 
Måndagar: 9.00-17.00
Tisdagar: 9.00-17.00
Onsdagar: 9.00-17.00
Torsdagar: 9.00-18.15
Fredagar: 9.00-19.00 

Skriv "Privatlektion", i rubriken och glöm inte skriva vart du vill vara!
Hundklimpen@gmail.com


Har du köpt paketpriser under 2020?
Du har 13 månader istället för 12 månader på dig att nyttja dina tillfällen! 


 

Karta över Karl Johan parken 


GPS
WGS84: N 59° 16.4703', E 15° 12.4505'
Decimal: 59.2745, 15.2075

Karta över Hundklimpens träningsplan


GPS
WGS84: N 59° 12.9899', E 15° 8.1333'
Decimal: 59.2165, 15.1356

Kommentarer från privatlektioner:


"Det är vi som ska tacka, blir så peppad av duktig instruktör med rätt inställning till hundträning."

"Vi tyckte det kändes jättebra när du var här, du är lugn, säker och pedagogisk, inte massa pekpinnar utan sunt förnuft"

"Hej Bea,
Ett stort TACK för bra support! Det känns så skoj med dina fina och väl genomtänkta tips du ger oss.
Ha det gott och så syns vi förhoppningsvis inom kort.
Kvällshälsningar
Maria"

"Men då kan jag ju passa på att säga att du är världens härligaste instruktör!! Du är såå rolig och lyssna på så här kommer vi lära oss mycket"

Du kan läsa fler recensioner här!