Rallylydnad, fortsättningsklass


Rallylydnad passar hundar som kan nybörjarklassens skyltar, men inte felfritt. Du behöver inte ha som mål att tävla för att medverka i denna kurs, kan ses som kontaktträning!
 
Ni kan fortfarande vara både soffpotatisar eller energiknippar, ja kanske t.o.m. enormt tävlingssugna när ni anmäler er hit! Vi tränar in alla fortättningsklassens skyltar, ni får vettiga tips och tricks för att kunna förbättra kontakten mellan dig och hunden för att på egen hand sedan ha hunden lös på banan. 

I fortsättningskursen läggs alltså tiden på att lära in de nya skyltarna, nu kommer nämligen mer utmaningar! Du ska nu kunna gå förbi frestelser, kunna skicka hunden över ett hinder på kommando samt att det kommer fler roliga utmaningar! I denna klass tävlar man med hunden lös, men vi tränar dock hundarna i koppel på träningen för att bibehålla tryggheten och säkerheten. Det kommer finnas möjlighet att träna på att gå bana utan koppel i inhägad
 

Kursstart 2021: Startar vid intresse
                  Privat rallykurs, klicka här!
Tillfällen: 6 tillfällen á 1 h
Kostnad: 1250kr*.
Plats: Karl Johan parken (Vid Ica Ekershallen), ett tillfälle kan vara ca 1 km från Marieberg köpcentrum, Rangeltorp 317 då Hundklimpen nu har en inhägnad träningplan.
Anmälan: hundklimpen@gmail.com  
Anmälan: hundklimpen@gmail.com
Läs anmälningsvillkor här!
Deltagare: Max 6 st