Utvecklande av plattformar

Senaste veckan har jag lagt mycket tid på mina plattformar. Bland annat har jag ju flyttat min blogg hit, eller flyttat och flyttat, jag har startat upp på nytt snarare. Jag gillar inte bloggfunktionen via denna plattform dock, men jag antar att jag kommer vänja mig - eller att portalen görs om!

Idag lyckades jag göra min första Mood Board! Kolla bilden! Jag är så nöjd med färgerna och hoppas att de ska få bli företagets färger framöver! För att vara första gången jag sätter ihop färger och leker runt med bilder så är jag väldigt nöjd!

Jag har även snyggat till hemsidan under veckan. Främst bytt typsnitt på brödtext och rubriker, vilket jag upplever lyft hemsidan. Den uppfattas inte lika tung och plåttrig! Jag har kastat om lite under "Om oss" och "Kontakt & Förmåner", helt enkelt för att skala ner infon på sidorna och göra det mer behagligt för läsaren.

Instagram har fått sig ett nytt lyft också! Snyggat till visningsbilderna för händelser, bytt profilbild, skrivit om biografin och skaffat Linktr.ee. Och Linktr.ee, men snälla? Jag fattade ALDRIG grejen, men nu vill jag runt och kolla på ALLAS Linktr.ee och se hur de gjort sina! Kolla in ändringarna och följ mig här: @Hundklimpen.se

Mailat kunder efter brunchen och nu ska jag snart ut på promenad i solen, sen blir det lite ekonomifix och Social Branding!

Etiketter: visual branding

Kommentera gärna: