Fortsättningskurs
 

Vardagslydnad är för dig som har en hund över 6 månader och som har gått grund- eller valpkurs!
 

På denna kurs tränar vi bland annat på följsamhet med mer störningar, både de som ligger på marken, kommer mot er och som rör sig längst med marken. Inkallningarna finslipas på nära och lite längre avstånd med lina liksom stadgan i sitt, ligg och stå. Vi tar oss ut i andra miljöer såsom upp på stan för att se över hur vi kan aktivera hundarna på roliga sätt utan att det kräver allt för mycket planering men som höjer hundens självförtroende vilket förbättrar hundmöten. Vi pratar om klickerträning och ni får klicka in era hundar med hjälp av targetträning för att senare kunna lära er hund att exempelvis släcka lampor eller öppna/stänga kökslådor.
 
 
Hos Hundklimpen har du alltid ett digitalt kurshäfte här på hemsidan. Perfekt då det är mindre risk att glömma övningar, ger er möjlighet att vara fullt närvarande under kursen, bättre för miljön än papper men också smidigt om ni inte kan komma men ändå vill kunna träna till nästa tillfälle.
 
Kursstart 2021: Planerad start mars 2021
Kostnad: 1450kr.*
Tillfällen: 6 tillfällen á 1 h
Totalt antal deltagare: 6
Plats: Karl Johan parken (Vid Ica Ekershallen), ett tillfälle kan vara ca 1 km från Marieberg köpcentrum, Rangeltorp 317 då Hundklimpen nu har en inhägnad träningplan.
Anmälan: hundklimpen@gmail.com
Läs anmälningsvillkor här!

* En anmälningsavgift på 300 kr betalas inte tillbaka om du inte kan medverka på kursen. Resterande kursavgift betalas inte tillbaka om du påbörjat kursen. Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.