Fortsättningskurs
 

Vardagslydnad är för dig som har en hund över 6 månader och som har gått grund- eller valpkurs!
 

På praktiken
Vi kommer utveckla övningar som tidigare gjorts i valpkurs och grund-/undhundskurs. På denna kurs tränar vi bland annat på följsamhet med mer störningar och inkallningar på nära och lite längre avstånd med lina. Stanna är också ett kommando vi jobbar vidare med samt att vi jobbar på att möta andra hundar på ett avstånd som funkar för din hund. 
 
På teorin 
Hur får vi till ett bra hundmöte för att hjälpa hunden med språket? Hur agerar vi vid hembesök för att få hunden att inte hoppa på gästen? Vi pratar också om inlärning och timing som skapar ett bra samarbete er emellan!
 
Hos Hundklimpen har du alltid ett digitalt kurshäfte här på hemsidan. Perfekt då det är mindre risk att glömma övningar, ger er möjlighet att vara fullt närvanrande under kursen, bättre för miljön än papper men också smidigt om ni inte kan komma men ändå vill kunna träna till nästa tillfälle.
 
Kursstart: Onsdagen den 22/4 kl. 19.00-20.00, därefter  29/4, 6/5, 13/5 och 20/5. 2 platser kvar!
(Privat fortsättningskurs, 3 tillfällen á 1 h för 1400kr, ord.pris 1500kr)
Kostnad: 1450kr.*
Tillfällen: 6 tillfällen á 1 h
Totalt antal deltagare: 6
Plats: Karl Johan parken (Vid Ica Ekershallen), ett tillfälle kan vara ca 1 km från Marieberg köpcentrum, Rangeltorp 317 då Hundklimpen nu har en inhägnad träningplan.
Anmälan: hundklimpen@gmail.com
Läs anmälningsvillkor här!

* En anmälningsavgift på 300 kr betalas inte tillbaka om du inte kan medverka på kursen. Resterande kursavgift betalas inte tillbaka om du påbörjat kursen. Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.