Fortsättningskurs
 

Vardagslydnad är för dig som har en hund över 6 månader och som har gått grund- eller valpkurs!
 

På denna kurs tränar vi bland annat på följsamhet med mer störningar, både de som ligger på marken, kommer mot er och som rör sig längst med marken. Inkallningarna finslipas på nära och lite längre avstånd med lina liksom stadgan i sitt, ligg och stå. Vi jobbar med positionsbyten och tar oss ut i andra miljöer såsom till Karl Johan parken och upp på stan för att se över hur vi kan aktivera hundarna på roliga sätt, utan att det kräver allt för mycket planering. Där jobbar vi bland annat på att höja hundens självförtroende vilket förbättrar hundmöten! Vi introducerar även klickerträning där ni får klicka in era hundar med hjälp av targetträning för att senare kunna lära er hund att exempelvis släcka lampor eller öppna/stänga kökslådor.
 
 
Hos Hundklimpen har du alltid ett digitalt kurshäfte här på hemsidan! 
Perfekt då det är mindre risk att glömma övningar, ger er möjlighet att vara fullt närvarande under kursen, bättre för miljön än papper men också smidigt om ni inte kan komma men ändå vill kunna träna till nästa tillfälle.
 
Kursstart 2022:
B) Torsdagen den 9/6 kl. 19.00, därefter 16/6, 23/6, 30/6, 7/7, (Sommaruppehåll v. 28-31) & 11/8. PÅGÅR...
C) Torsdagen den 25/8 kl. 19.15, (uppehåll 1/9) därefter 8/9, 15/9, 22/9, 29/9 & 6/10.
2 platser kvar!

Skriv upp dig här för förtur på nästa kurssläpp!

Kostnad: 1790kr.*
Tillfällen: 6 tillfällen á ca 1 h
Totalt antal deltagare: Max 7 hundar
Var: Karl Johan parken, våghustorget på stan samt på Hundklimpens inhägnade träningplan. Karta och vägbeskrivning till planen finns härAll verksamhet sker utomhus!
1) Hundklimpens träningsplan
2) Hundklimpens träningsplan
3) Hundklimpens träningsplan
4) Karl Johan parken
5) Hundklimpens träningsplan
6) Våghustorget på stan
Övrig info: Kurshäfte online under kursens gång. Högtalare används på träningsplanen.
Anmälan: Hundklimpen@gmail.com  
Läs anmälningsvillkor här!

* En anmälningsavgift på 300 kr betalas inte tillbaka om du inte kan medverka på kursen. Resterande kursavgift betalas inte tillbaka om du påbörjat kursen. Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.

hundklimpens träningsplan,
ca 1 km från Marieberg köpcentrum

Karl Johan parken, örebro