Valpkurs
 

Valpkurs är för dig med hund mellan 3-6 månader. Valpen ska ha fått sin 12-veckors-spruta för att delta.
 
Under praktiken
Vi går igenom hur vi lär valparna sitt, ligg och stå. Vi jobbar med att lära hunden stanna och inse det roliga med inkallning. För att i framtiden få hunden att gå fint vid sidan får ni dessutom bra kontaktövningar att ta med er hem. Ni får också tips på övningar för att få hunden att hälsa fint vid dörren samt att ni introduceras för klickerträning!

Under teorin
Vi pratar rumsrenhet och ensamträning, belöningar, passivitet, lugn och störningar. Ni får intressant fakta om vargen VS hunden och varför man inte ska använda bestraffning. Självklart finns det tid att lyfta upp problem som kan finnas hemma! Teorin kommer att ske tillsammans med praktiken!

Hos Hundklimpen har du alltid ett digitalt kurshäfte här på hemsidan. Perfekt då det är mindre risk att glömma övningar, ger er möjlighet att vara fullt närvanrande under kursen, bättre för miljön än papper men också smidigt om ni inte kan komma men ändå vill se vad vi jobbat på. 
 
Kursstart: Måndagen den 20/4 kl. 17.00-18.00, därefter 27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 25/5 och 1/6.
                                                            4 platser kvar!
(Privat valpkurs, 5 tillfällen á 1 h för 2300kr, ordpris 2500kr)
Tillfällen: 7 tillfällen á ca 1 timma     
Totalt antal deltagare: Max 6   
Kostad: 1550kr
Var: Karl Johan parken (Vid Ica Ekershallen), ett tillfälle kan vara ca 1 km från Marieberg köpcentrum, Rangeltorp 317 då Hundklimpen nu har en inhägnad träningplan. All verksamhet sker utomhus!
Anmälan: hundklimpen@gmail.com  
Läs anmälningsvillkor här!