Valpkurs
 

Valpkurs är för dig med hund mellan 3-6 månader. Valpen ska ha fått sin 12-veckors-spruta för att delta.
 
Under praktiken
Vi går igenom hur vi lär valparna sitt, ligg och stå. Vi jobbar med att lära hunden stanna och inse det roliga med inkallning. För att i framtiden få hunden att gå fint vid sidan får ni dessutom bra kontaktövningar att ta med er hem. Ni får också tips på övningar för att få hunden att hälsa fint vid dörren samt att ni introduceras för klickerträning!

Under teorin
Vi pratar rumsrenhet och ensamträning, belöningar, passivitet, lugn och störningar. Ni får intressant fakta om vargen VS hunden och varför man inte ska använda bestraffning. Självklart finns det tid att lyfta upp problem som kan finnas hemma! Teorin kommer att ske tillsammans med praktiken!

Hos Hundklimpen har du alltid ett digitalt kurshäfte. Ni får en gemensam privatsida där jag uppdaterar er om vad vi gått igenom under tillfället. Dels för att minnet är kort men bra, men också för att du ska kunna fokusera på att vara här och nu på kurstillfället liksom att du lätt kan uppdatera dig om vad vi gjort om du varit från varande något tillfälle. Sen försöker jag tänka mycket på miljön.
 
Kursstart: Nästa start planeras andra veckan i april 2019! 
                               (Håller även i privata valpkurser med 5 tillfällen á 1 h för 1950kr)
Tillfällen: 7 tillfällen á ca 1 timma     
Antal deltagare: Max 6 från och med hösten 2018    
Kostad: 1450kr.
Var: Karl Johan parken (Vid Ica Ekershallen)
Anmälan: hundklimpen@gmail.com