Valpkurs utomhus
 

Valpkurs är för dig vars hund är över 12 veckor till ca 9 månader vid start. Valpen ska ha fått sin 12-veckors-spruta för att få delta.
 
Under praktiken kommer du ha lärt din hund sitt, ligg och stå och ha verktygen för att få din hund att stanna kvar i positionen du bett om. Likaså kommer du ha fått prova på övningar där du ökar hundens lust att komma på inkallning och stanna kvar hos dig, vi kommer också ha ökat hundens intresse för att gå vid din sida och minska risken för koppeldragande.

På teorin som är inbäddad i praktiken pratar vi om kloklippning där jag delar med mig om mina bästa tips från mitt jobb. Vi pratar även om hundspråk, flera olika sjukdomar och sjukvård från mitt andra jobb som djurvårdare & canineopat, hur du kan hjälpa din hund vid hundmöten samt hur du kan jobba med belöningar på smartast sätt.

Mer om mina träningsmetoder finner du här!
Psst! Se utvärderingar från tidigare kursdeltagare längre ner!

Denna kurs har digitalt kurshäfte under kursens gång!

  • Mindre risk att glömma övningar & teori
  • Ger er möjlighet att vara fullt närvarande när vi ses
  • Bättre för miljön än papper
  • Om du är bortrest eller sjuk kan du hänga med ändå

Kursstart utomhus 2024: 
  Startgrupp  B) 5 platser kvar!
Söndagen den 31/3
Söndagen den 7/4
Söndagen den 14/4
Söndagen den 21/4
Söndagen den 5/5
Söndagen den 12/5
Kl. 10.00-11.00

  Startgrupp C) 6 platser kvar!
Söndagen den 19/5
Söndagen den 26/5
Söndagen den 2/6
Söndagen den 9/6
Söndagen den 16/6
Söndagen den 23/6
Kl. 10.00-11.00 (förutom 23/6, då kl. 16.00-17.00)

Nästa start utomhus beräknas 5/4, skriv upp dig HÄR för att bli meddelad vid nästa kurssläpp!

Tillfällen: 6 tillfällen á ca 1 timma
Kostad: 1890kr
Totalt antal deltagare: Max 7 hundar
Var: Ca 1 km från Marieberg köpcentrum, på Hundklimpens inhägnade träningplan. Se kartor nedan eller vägbeskrivning här
Övrig info: Kurshäfte online under kursens gång. Högtalare används under kursen.
Anmälan: Hundklimpen@gmail.com  (Skriv Valp C eller D i din rubrik beroende på val)
Läs anmälningsvillkor här!

Utvärderingar valpkurs


50% uppger att kursen överträffade deras förväntningar
50% uppger att kursen var som de förväntade sig


"Allt var lungt, trevligt och anpassat för varje individ. Varje steg förklarades tydligt, med små bra instruktioner fick vi hjälp att klara uppgifterna! Superbra med läxor och hemmauppgifter. Privata hemsidan med inloggning var kanonbra för en som har svårt att komma ihåg allt! Du är superduktig! Och genuint intresserad för dom fyrbenta men också deras mattar/hussar. Tack snälla!"

"Varit väldigt pedagogisk, väldigt bra förklaringar till varför vi gjort varje moment och hur man kan använda det i vardagen. Varit både bredare och djupare kunskap än jag hade förväntat mig!"

"Uppskattat ditt bemötande och motivation till att svara på frågor som uppstått under tidens gång, även om det inte handlat om det som kursen fokuserat på."


"Många olika verktyg för att bättre lära känna vår valp. Samtidigt som vi fick många tips som vi hade önskat att vi fått med vår äldre hund när vi var på valpkurs som vi fått kämpa med i efterhand då vi inte tänkte på det från början, till exempel stadga."

"Så himla nöjd! Du är så duktig och jag är tacksam över att du anpassade varje övning till hur varje hund låg i utvecklingen, alltså att det fanns flera sätt att utveckla varje övning så att alla hundar fick det som krävde!"

* En anmälningsavgift på 300 kr betalas inte tillbaka om du inte kan medverka på kursen. Resterande kursavgift betalas inte tillbaka om du påbörjat kursen. Om din tik löper under kursens gång är den välkommen om de andra deltagarna med hanhundar anser att det är möjligt, annars får husse och matte gå utan hund de tillfällena hunden löper.